مقدمه
دفتر یادداشت، یکی از پرمصرفترین محصولات در دستهبندی لوازمالتحریر است. این محصول دربین افراد، در رده سنیهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. دراین مقاله با راهنمای انتخاب دفترچه یادداشت روزانه همراه شما هستیم. امیدواریم درپایان با مطالعه این متن، بتوانید بهترین دفتریادداشت را برای خرید و استفاده انتخاب کنید. با مقاله راهنمای انتخاب دفتر یادداشت روزانه همراه ما باشید.
جلد دفتر یادداشت
جلد دفترچه یادداشت، یکی از مهمترین بخشهای آن است. اولین چیزی که باید در انتخاب جلد به آن توجه کنید، جنس آن است. جنس گالینگور و امدیاف دربین جلدهای محصولات کاغذی، بیشترین مقاومت را در برابر نفوذ آب و گرد و غبار دارند. پس اگر مدام دفتریادداشت خود را از جایی به جای دیگر انتقال میدهید و آن را روی میز یا در کیف خود، در معرض نوشیدنی و دیگر مواد غذایی میگذارید، بهتر است از این جلدها استفاده کنید. جلد گلاسه و کرافت، از دیگر گزینهها برای انتخاب جلد مناسب هستند که از گالینگور و امدیاف سبکترند. اما بدیهیست که مقاومت کمتری دارند. مورد بعدی درانتخاب جلد، نقش روی آن است که میتواند بنابر نیاز و سلیقه شما، ساده یا طرحدار باشند.
برگههای دفتر یادداشت
یکی از پرکاربردترین کاغذها برای دفتریادداشت، کاغذ تحریر است. این کاغذ به دلیل وزن کم، سفیدی و روشنایی مناسب و همچنین قیمت متعادل اولین گزینه صحافیها برای تولید دفترچه یادداشت است. دانشآموزان، دانشجویان و کارمندان مخاطبان اصلی کاغذ تحریر هستند. اما اگر دنبال گزینه متمایزی میگردید، ما به شما کاغذ بالکی را پیشنهاد میکنیم. این کاغذ، کرمرنگ است و با قوه بینایی، سازگاری بیشتری دارد. نکته دیگر در انتخاب برگههای دفتر یادداشت، تعداد آنهاست. دفتریادداشتهای 40 برگ، 60 برگ، 80 برگ و 100 برگ بیشترین تقاضا را دربین مصرفکنندگان دارند، اما محصولاتی با تعداد برگههای بالاتر مانند دفتریادداشت 200 برگ هم در بازار موجود است.
وزن دفتریادداشت
وزن دفتریادداشت به عوامل مختلفی مانند جنس جلد، تعداد کاغذها و گرماژ آنها بستگی دارد. دربین جلدها، جلد گالینگور و امدیاف و دربین کاغذها کاغذهای کرافت و مقوایی سنگینی بیشتری نسبت به دیگر گزینهها دارند. پس بهتر است اگر دنبال دفترچهای سبک میگردید، دور این موارد را خط بکشید. گرچه وزن بالا، ناخودآگاه مقاومت بیشتری را به ارمغان میآورد. جلدهای گلاسه، طلقی پ پ و مقوایی همراه با کاغذ تحریر و بالکی نهایتا موجب تولید دفتریادداشتهای کموزن میشوند. نکته دیگری که در وزن دفتریاداشت اثرگذار است، تعداد برگههای آن است. اگر انتخاب شما دفتریادداشت سبک است، باید به سراغ گزینههای برگ40، برگ60 و نهایتا 80 برگ بروید.
ابعاد دفتریادداشت
دفترهای یادداشت ابعاد مختلفی دارند که بیشتر آنها تابع قطعهای مختلف کتاب است. اما پیش میآید که در ابعادی کوچکتر هم تولید بشوند. شما باید باتوجه به میزان فضایی که میتوانید در کیف یا برروی میز کارتان به دفتریادداشت اختصاص بدهید، ابعاد موردنظرتان را انتخاب کنید. از جمله پرکاربردترین ابعاد در تولید دفتر یادداشت میشود به اندازههایی مانند 10*16، 8.5*11، 20*12 و 16.5*20 اشاره کنیم. تمامی این دفتریادداشتها در بهترین کیفیت توسط شرکت ایمان نوت تولید میشوند. برای دیدن و انتخاب دفتر یادداشت ایمان نوت میتوانید به این صفحه مراجعه کنید.
آرایش صفحات داخلی دفتریادداشت
دفترها بنا بر نیازی که برمبنای آن تولید شدهاند، طراحی صفحاتشان متفاوت است. مثلا دفترهایی که برای کودکان دبستانی است، غالبا دارای حاشیههای فانتزی است و به دلیل اینکه این گروه سنی غالبا از مداد استفاده میکند، خطوط داخلی آن آبی رنگ است. اما دفتریادداشتهای بزرگسالان غالبا از دونوع آرایش صفحات پیروی میکند؛ در بعضی از آنها فاصله خطوط از هم زیاد و دربعضی کم است. پیشنهاد ما این است که اگر هنگام نوشتن بین خطوط فاصله نمیگذارید از دفترهای دسته اول استفاده کنید. اگر هم بین خطوط نوشتههایتان یک خط فاصله میگذارید و اصطلاحا یک خط درمیان مینویسید، به سراغ دفترهایی بروید که درآنها تراکم خطوط زیاد است.
نتیجهگیری
دفترهای یادداشت غالبا هرروز مورداستفاده قرار میگیرند. ضمن اینکه بسیاری از آنها نقش دفتر خاطرات را در زندگی ایفا میکنند و به همین دلیل ارزش بسیار زیادی دارند. پس لازم است که درهنگام خرید آنها، دقت و توجه زیادی به خرج بدهیم تا بعدا با آسودگی خاطر و رضایت بیشتری از آنها استفاده کنیم. پیشنهاد ما این است که اول نیازهای خود در انتخاب دفتریادداشت را لیست کنید و بعد به سراغ انتخاب و خرید آن بروید. شرکت ایمان نوت دفتریادداشتهای زیادی را متناسب با سلیقه و نیاز تمام گروههای سنی به بازار عرضه کرده است. پس اگر به دنبال یک دفتریادداشت مناسب هستید، پیشنهاد میکنیم به محصولات ایمان سری بزنید. امیدواریم از خواندن مقاله راهنمای انتخاب دفتر یادداشت استفاده کرده باشید.
زینب محمدی مقانک